Soveltimon logo
Soveltimo Y-tunnus 2086221-4

Toiminta 2011

Vuoden 2011 toimintaan kuului ohjelmistokehitystä ja toiminimien sisäverkon ylläpitoa. Lisäksi kehitysvälineiden, ohjelmistotekniikan ja Linux ylläpidon osaamisen syventämistä.

Ohjelmistokehitys
Tehtävinä ohjelmistoarkkitehtuuri ja -suunnittelu Java Spring ohjelmiston toteutuksessa. Sovellusalueena kuluttajille suunnatun verkkopalvelun (mobiili ja selain) tietojen hallinta, jakelu ja käyttöraportointi asiakaspalvelun ja markkinoinnin tarpeisiin.
Kehitysympäristö
Ohjelmistokehitys
Tehtävinä ohjelmistokehitys, ohjelmistoarkkitehtuuri, kehitysympäristön hallinta ja ohjelmistokehityksen tuki hajautetun ohjelmiston toteutuksessa. Sovellusalueena mittaustietojen hallinta, keruu, raportointi ja jakelu teollisuuden kunnossapidon tarpeisiin.
Kehitysympäristö
Ohjelmistokehitys
Ohjelmistokehitys ja kehitysympäristön hallinta toiminimen omana hankkeena, jonka tavoitteena on sovelluskirjasto (F4UI) käyttöliittymien toteutuksiin.
Kehitysympäristö
Java WebStart opiskelu
Itseopiskeluna Java WebStart sovellusjakeluun tutustuminen.

Toiminimen intra
Työpisteiden ja palvelimien asennukset ja hallinta kiintolevyillä ja USB tikuilla. Varmistukset, ohjelmistot ja kehitysympäristöt. Sisäverkon reititykset, palomuurit, levyjakelut ja palvelut.

Etusivu