Soveltimon logo
Soveltimo Y-tunnus 2086221-4

Toiminta 2012

Vuoden 2012 toimintaan kuului ohjelmistokehitystä, ohjelmistokehittäjien ohjausta ja tuotesuunnittelua. Toiminimen sisäverkon laitteiden, alustojen ja palveluiden hallinta asiakastyön ohessa ylläpitää ja syventää järjestelmävastaavan osaamista.

Ohjelmistokehitys
Tehtävinä ohjelmistokehitys, ohjelmistoarkkitehtuuri, kehitysympäristön hallinta ja ohjelmistokehityksen tuki hajautetun ohjelmiston toteutuksessa. Lisäksi tukea ja ohjeistusta ohjelmiston asennuksiin ja käyttöönottoihin. Sovellusalueina mittaustietojen hallinta, keruu, raportointi ja jakelu sekä mittalaitteiden hallinta ja valvonta teollisuuden kunnossapidon tarpeisiin. Painopisteinä käyttöliittymät (Java Swing), signaalin käsittely, käsitemalli/tietokanta ja Linux kernel modulit.
Kehitysympäristö
Ohjelmistokehitys
Sovelluskirjasto käyttöliittymien toteutuksiin. Tehtävinä arkkitehtuuri, ohjelmistokehitys, kehitysympäristöt, paketoinnit ja kuvaukset.
Kehitysympäristö

Toiminimen intra
Työpisteiden ja palvelimien asennukset ja hallinta kiintolevyillä ja USB tikuilla. Varmistukset, ohjelmistot ja kehitysympäristöt. Sisäverkon reititykset, palomuurit, levyjakelut ja palvelut.

Trac asennus ja hallinta
Trac projektiseurannan työkalun asennus, käyttöönotto ja hallinta toiminimen omaan käyttöön.

Etusivu