Soveltimon logo
Soveltimo Y-tunnus 2086221-4

Toiminta 2013

Vuonna 2013 toimintaan kuului ohjelmistokehitystä, ohjelmistokehittäjien ohjausta ja tuotesuunnittelua. Toiminimen sisäverkon laitteiden, alustojen ja palveluiden ylläpito asiakastyön ohessa kehittää ja syventää järjestelmähallinnan osaamista.

Ohjelmistokehitys
Tehtävinä ohjelmistokehitys, ohjelmistoarkkitehtuuri, kehitysympäristön hallinta ja ohjelmistokehityksen tuki hajautetun ohjelmiston toteutuksessa. Sovellusalueina mittaustietojen hallinta, keruu, jalostus, raportointi ja jakelu sekä mittalaitteiden hallinta ja valvonta teollisuuden kunnossapidon tarpeisiin.

Toimenkuvat Kehitysympäristö
Ohjelmistokehitys
Sovelluskirjasto käyttöliittymien toteutuksiin (F4UI). Tehtävinä arkkitehtuuri, kehitysympäristö, ohjelmistokehitys, paketoinnit ja kuvaukset.
Kehitysympäristö

Toiminimen intra
Työpisteiden ja palvelimien asennukset ja hallinta. Varmistukset, ohjelmistot ja kehitysympäristöt. Sisäverkon reititykset, palomuurit, levyjakelut ja palvelut.

Laiterakennus
Hiljaisen työpisteen kokoaminen Mini-ITX koteloon. Emolevy, kiintolevy ja virtalähde passiivisella jäähdytyksellä (ilman tuuletinta). Komponenttien asennus, liitännät ja kokoaminen alumiinikoteloon. Testaus, BIOS säädöt ja käyttöjärjestelmän (xubuntu) asennus.

Etusivu