Soveltimon logo
Soveltimo Y-tunnus 2086221-4

Toiminta 2015

Soveltimon toiminta vuonna 2015 sisälsi ohjelmistokehitystä, toiminimen alustojen ylläpitoa ja ohjelmistoasioiden opiskelua.

Ohjelmistokehitys
Ohjelmisto mittausten ja mittalaitteiden tietojen hallintaan, keruuseen, valvontaan ja raportointiin kunnossapidon tarpeisiin erityisesti teollisuudessa ja kuljetuksissa. Tehtäväalueina ohjelmistokehitys, ohjelmistoarkkitehtuuri, kehitysympäristö ja ohjelmistokehityksen tuki.
Toimenkuvat Kehitysympäristö

Ohjelmistokehitys
Ohjelmisto Linux ja UNIX käyttöjärjestelmien valvontaan (prosessit, levytila, lokit jne) sisältäen toimintojen aktivoinnit tapahtumien mukaan. Tehtävinä suunnittelu, toteutus, testaus ja paketointi.
Kehitysympäristö

Ohjelmistokehitys
Sovelluskirjasto Java käyttöliittymien toteutuksiin. Kirjaston laajennus ja jatkokehitys Javan uusilla ominaisuuksilla sekä verkkosovellusten (Vaadin ja JSF) tuen parantamiseksi. Tehtävinä suunnittelu, toteutus, testaus ja paketointi.
Kehitysympäristö

Ohjelmistokehitys
Malliohjelmisto Java JEE alustoihin perehtymiseksi, sovellusalueena tilojen ja varusteiden tietojen hallinta ja raportointi. Tehtäväalueina ohjelmiston arkkitehtuuri, kehitysympäristö ja ohjelmistokehitys sisältäen mallinnuksen.
Kehitysympäristö

Toiminimen intra
Työpisteiden ja palvelimien asennukset ja hallinta kiintolevyillä ja USB tikuilla. Varmistukset, ohjelmistot ja kehitysympäristöt. Sisäverkon reititykset, palomuurit, levyjakelut ja palvelut.

Opiskelut
Ohjelmistokehityksen menetelmiin ja välineisiin tutustuminen osaamisen syventämiseksi.

Etusivu